Vlámanie do rodinného domu.Krádež vodky.Mŕtvy muž na prenosnom WC.

08.11.2010 Celý región

Vlámanie do rodinného domu: Na policajnú linku oznámil včera 46 ročný muž vlámanie do rodinného domu v obci Chmeľov, okr. Prešov.
Doposiaľ neznámy páchateľ v noci zo soboty na nedeľu (6.11.2010 - 7.11.2010) vošiel do domu cez pivničné okno v zadnej časti. Odtiaľ cez drevené dvere prešiel do obytnej časti domu, kde vylomil vstupné dvere do chodby a do spálne. Z domu nič neukradol, avšak poškodením spôsobil škodu 100, -€. Policajti z Kapušian začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody.

Krádež vodky:
Vranovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 36 ročného Vranovčana. Obvinený dopoludnia 7.11.2010 v jednom z vranovských obchodných domov ukradol jednu fľašu vodky. Následne s ňou prešiel bez zaplatenia cez pokladňu. Prichytený bol bezpečnostnou službou. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 7. - €. Obvineného stíha polícia na slobode.

Mŕtvy muž na prenosnom WC
Dnes ráno sa v prenosnom WC na prešovskom sídlisku Sekčov našla mŕtvola muža. WC je postavené pri bytovke na Ulici Martina Benku, ktorú zatepľuje istá stavebná firma. Muža našiel v čase okolo 8:20 h jeden z robotníkov, ktorý išiel na toaletu. Privolaná policajná hliadka zistila, že nebohým je 46 ročný bezdomovec z Prešova. Ohliadajúca lekárka na tele nenašla viditeľné vonkajšie znaky cudzieho zavinenia. Príčinu smrti na mieste nevedela určiť, preto bola nariadená pitva. Prípad vyšetrujú prešovskí policajti ako podozrenie z prečinu usmrtenia.
 

Vyberte región